Site Loader

Ik heb in het verleden verschillende keren verteld dat irritatie aan de basis ligt van de meeste, zo niet alle, aanhoudende infecties. We realiseren ons dat het eten van gebundelde, bereide, nagemaakte voedselvariëteiten verergering veroorzaakt, net als het gebruik van plantaardige en zaadoliën, transvetten, gluten, suiker en fructose-glucosestroop en behandeld vlees.

In ieder geval is hier iets anders dat gevaarlijke irritatie veroorzaakt die je misschien verbazingwekkend zult ontdekken. Nervositeit.

Zoals aangegeven door Dr. David Hanscom: “Onbehagen is een fysiologische reactie op een gevaar. Je hele lichaam staat in vuur en vlam. Je moet nervositeit verminderen, cytokines verminderen, die drukreactie afwijzen. In het geval dat je lichaam opgewonden is, zul je je rusteloos voelen .”

Elke cel in het lichaam heeft cytokines. De uitdrukking “cytokine” is afgeleid van een mix van twee Griekse woorden – “cyto” wat cel betekent en “kinos” wat ontwikkeling betekent. Cytokinen zijn celvlaggende atomen die cel tot cel correspondentie begeleiden in onkwetsbare reacties en de ontwikkeling van cellen stimuleren naar bestemmingen van verergering, besmetting en verwonding.

Door druk en spanning te verminderen of te regelen, verlaagt u de niveaus van brandgevaarlijke cytokines. Naast het feit dat dit je resistente raamwerk beter laat werken, vermindert het bovendien de kwelling. Nervositeit is een indicatie van verergering. Verergering is een bijwerking van onbehagen. Een ongelooflijke eindeloze lus. Ze zijn direct verbonden.

Het tegengif voor onbehagen is controle. Op het moment dat je volledig loslaat, scheidt je lichaam meer drukchemicaliën af, meer cytokines, die wrok en nervositeit veroorzaken. Op het moment dat je woedend of bezorgd bent, verkeer je in een constante staat van gevaar. Op het moment dat je door iets wordt betrapt, met name voortdurende kwelling of zelfs in je huis betrapt door COVID, ben je teleurgesteld, wat je provocerende cytokines opbouwt. Hoewel er omstandigheden zijn die u niet aankunt, kunt u erachter komen hoe u uw reactie daarop kunt beheersen.

Petitie, contemplatie, tijd in de natuur, EFT (Emotional Freedom Techniques) zijn volledig gedemonstreerd, krachtige benaderingen om spanning en stress te beheersen en te ontdekken welke richting het beste voor je is, zal je ver helpen om druk en ergernis te verminderen, evenals hulp en werk ook op uw onvatbare raamwerk.

Je doordachte sensorische systeem (strijd of vlucht) wordt geactiveerd vanwege gevaren, terwijl je parasympathische sensorische systeem (rust en overzicht) wordt geactiveerd door de afwikkelreactie. De nervus vagus is de associatie. Er zijn basisbenaderingen om je nervus vagus te activeren, de ontspannende reactie in gang te zetten, zoals diep ademhalen, mompelen, koude douches, probiotica, EFT oefenen, petitie, contemplatie, onderbroken vasten en dankbetuigingen.

Omdat zelfs in de beste tijden de overgrote meerderheid hun dagen doorbrengt in een toestand van constante, aanhoudende druk, stopt de ontspannende reactie, die zou moeten optreden nadat het gevaar is geëindigd, uit. Doordachte kracht verzwakt de rust en condensatie, ontgifting en herstelreactie en velen kunnen het momenteel niet adequaat activeren wanneer dat nodig is. Iets anders om te onthouden is wat EMV’s voor ons allemaal betekenen. Er is ongetwijfeld een relatie met de nervus vagus.

Aangezien het grootste deel van je resistente raamwerk zich in je onderbuik bevindt, is het van essentieel belang om een ​​manier te vinden om expliciete manieren te vinden om je maaggerelateerde raamwerk gezond te houden. Het lijdt geen twijfel dat onbehagen en stress het darmwerk in gevaar brengen.

In het geval dat je constant angstig bent, is de kans groot dat je vagale capaciteit wordt aangetast. In het geval dat je gewoon manieren vindt om te helpen en aan je vagale toon te werken en doelbewust zoekt naar manieren om spanning en stress te verminderen, zal je irritatie verminderen, wat zal helpen bij het werken aan je ongevoelige capaciteit.

Ann Musico is een allesomvattende welzijnsmentor en autonoom voedingsdeskundige. Ze heeft een “3-D Living Program” ontwikkeld om haar te helpen klanten te instrueren in het bereiken van levendig welzijn en volledigheid – ziel, ziel en lichaam. Bezoek haar site op https://www.threedimensionalvitality.com om het ‘3-D Living Program’ te bestuderen, haar boek, Today is Still the Day, net als de trainingsbundels die ze aanbiedt. Slash nieuw boek, Natuurlijke tips om gezond te blijven: tijdens de pandemie van 2020 en daarna is nu ook toegankelijk. Koop haar gratis maandelijkse bulletin en week per week e-mailberichten.

Welzijn is iets dat verder gaat dan het tekort aan ziekte. Laat Ann je vertellen wat de beste manier is om van energie en rede, volledigheid en concordantie een bestaan ​​te maken.

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.